FAQ

Hvad er BilHandel?

BilHandel er app’en for dig, der kan lide at lave en god handel. Her kan du sælge og købe alt der har med biler at gøre. Find din nye bil her, sælg det udstyr, du ikke bruger længere. Alt i alt - her finder du den gode handel! :)


Hvorfor skal jeg bruge BilHandel?

BilHandel er let og hurtig at bruge, og dine annoncer bliver vist for andre brugere; både i dit lokalområde, og i hele Danmark.


Er BilHandel gratis at bruge?

Du kan være helt rolig BilHandel er gratis at bruge. Så det er bare i gang med at oprette annoncer, så du kan få ryddet ud gemmerne.. og gøre plads til nyt ;)


Hvordan deler jeg til Facebook?

Når du deler din annonce på Faceboook, kommer din annonce ud til endnu flere mennesker. Det er let og nemt.
Du klikker bare på “Del til Facebookgrupper” under din annonce, og herefter på dit navn i opslaget. Klik på ikonet “Gruppe” og vælg den gruppe, der skal deles til. Vil du dele til flere grupper, gentager du processen.


Jeg er ikke medlem af den Facebookgruppe, jeg gerne vil dele til - hvad gør jeg?

Du skal være medlem af den gruppe, du vil dele til - er du ikke det, kan du nemt ansøge om optagelse igennem BilHandel - bare vælg på listen, når du har klikket på “Del til Facebookgrupper”. Når administrator har godkendt din ansøgning til gruppen, kan du dele uden problemer.


Hvordan ændrer jeg min geografiske placering?

BilHandel bruger den lokation, hvor du befinder dig - men du kan altid ændre din placering, hvis varen befinder sig et andet sted - eller du befinder dig et andet sted, når du opretter annoncen.
Gå til “Min konto” ved at klikke på profilikont til højre i bundmenuen. Klik derefter på “Min placering”. Her kan du hente din aktuelle placering - eller indtaste den placering, du vil brug fremover. Og bare rolig, din adresse er skjult, og vi viser ALDRIG din nøjagtige placering.


Hvordan søger jeg i BilHandel?

I søgefeltet på startskærmen, kan du søge i alle kategorier med det søgeord, du vælger.
Vil du kun se varer fra en enkelt kategori, kan du også let gøre det - du klikker bare på “Tilpas” og vælger den kategori ( f.eks. “biler”), du vil se annoncer fra.


Hvordan ser jeg annoncer i nærheden af mig?

Som udgangspunkt får du vist annoncer fra hele Danmark, men du kan også vælge at få vist annoncer, der befinder sig indenfor et bestemt antal kilometer. Klik på “Hele Danmark” under søgefeltet for at indsnævre din geografiske søgning.


Rating af brugere i BilHandel

I BilHandel har du mulighed for at bedømme en bruger, når I har handlet. Her kan du skrive hvordan handelsoplevelsen var og bedømme på skala fra 1-5 stjerner. Du kan altid ændre din bedømmelse.
Men husk at være fair i din bedømmelse :)


Feedback/Support

Har du spørgsmål eller feedback til BilHandel, så skriv til os under punktet “Support”.