Kategori


Årgang


Kilometer


Biltype


Hestekræfter


Gearkasse


Farve


Se alle farver

Brændstoftype


Mærke


Udvalgt udstyr


Pris


Område


Annoncetype


AfstandBrugte Amerikanerbiler til salg

For mange mænd er en af de helt store drengedrømme at købe en stor og dyr amerikanerbil og bare cruise ud i det åbne landskab med god selskab ved sin side. Bare sidde i et dollargrin af den anden verden og nyde de mange misundelige blikke fra forbipasserende, alt mens du sidder med foden på speederen i din amerikaner bil og lever barndomsdrømme fuldt ud.

Drømmen om at eje en amerikanerbil i Danmark er da heller ikke helt umulig, hvor der findes mange amerikanerbiler til salg på nettet - og også her på bilhandel.dk. Inden du når så langt som til at købe en amerikanerbil, er det dog en god ide at sætte sig ind i reglerne for import af udenlandske biler først, da der også skal betales afgifter og registreringsafgifter på amerikaner biler. Dette betyder, at prisen du finder online på udenlandske hjemmesider med en amerikansk biler til salg, sjældent er den samme pris som du ender med at betale i sidste ende.

Populære amerikanske bilmærker

Selvom den første bil der blev lavet var tysk, har amerikanske biler for mange haft en helt særlig status. Udviklingen af biler i USA var også i mange år rigtig langt fremme sammenlignet med deres europæiske og østasiatiske konkurrenter, hvor klassiske bilmærker som Ford, Chevrolet, Cadillac og Buick stadig høster stor anerkendelse og er populære hos bilentusiaster med kærlighed for amerikanske biler.

Amerikanske biler har dertil en helt særlig stil, som ikke mindst er blevet kendt og har skabt forelskelse fra bilentusiaster verden rundt, gennem amerikanske film og serier fra 50-60'erne og fremefter. Her prægede Rockabilly-stilen det som i dag er kendt som rigtige amerikaner biler, og som mange i dag søger på markedet.

Udvalg af amerikanske biler

For dig der søger amerikanerbiler til salg, er der gode muligheder for at finde hvad du leder efter online. Ligesom danskerne, er den gennemsnitlige amerikaner nemlig meget bilglad, hvortil internettet flyder over med salgsannoncer og tilbud på både nyere samt både ældre og mere klassiske amerikanerbiler.

Her kan du både finde ældre klassikere som en Dodge Challenger, Ford Mustang eller en Chevrolet Camaro , mens der også er rig mulighed for at finde en amerikansk pick-up-truck eller veteranbiler som Ford Thunderbird , Chrysler Imperial eller Cadillac Series 62.

Udvalget og efterspørgslen på amerikanerbiler online er med andre ord enormt, hvor du som interesseret køber, dog altid bør tjekke op på import og registreringreglerne før du underskriver en købsaftale.
Fragt, shipping og registrering af amerikanerbiler til Danmark

Nogle gange kan du være heldig at finde en brugt amerikaner bil, som allerede er importeret og indregistreret til de danske veje. Så heldig er du dog ikke altid, hvor det ofte kan være nødvendig at se uden for landets grænser, og eventuelt helt mod amerikanerbilernes hjemland, for at finde den rette model. Heldigvis er der i dag gode muligheder for shipping og generel transport af biler og andre køretøjer, hvor det dog er værd at være opmærksom på transporttiden samt omkostningerne ved for eksempel at få fragtet en amerikanerbil fra den amerikanske østkyst og til Danmark. Det er således ikke uvant, at omkostningerne ved transport, toldsyn og inspektion alene kan rende op i 20.000 kroner., hvortil prisen for bilen og den efterfølgende registreringsafgift skal lægges oven i.

Hvad er priserne på en amerikanerbil?

De generelle bilpriser i USA for massefremstillede biler er langt lavere end i Danmark. For de ældre og mere eftertragtede amerikanerbiler betyder dette dog ikke det helt store, da udbuddet, efterspørgslen og de danske regler for registrerings og afgifter kan få en stor betydning for din samlede udgift til en amerikanerbil. Klassikere fås derfor sjældent helt billigt, hvor amerikanerbiler af nyere dato, eller amerikanerbiler der er masseproduceret, nogle gange godt kan købes til ganske fornuftige priser. Når du sammenligner priser på amerikanerbiler og øvrige biler på markedet, skal du dog huske at udgifter til forsikringer og brændstof ligeledes kan ende med at løbe op i sidste ende.

Mere end blot et transportmiddel

For de fleste danske ejere af en amerikanerbil, er amerikanerbilen i lige så høj grad en drøm, en hobby og en livsstil som det er et transportmiddel. Køber du en amerikanerbil, skal du være forberedt på at lægge mange timer og omkostninger i pleje af bilen, hvilket gør ejerskabet af de fleste amerikanerbiler til en ret dyr men eksklusiv fornøjelse. Er du typen der godt kan lide at skille dig ud, få olie på fingrene og være en del af det fællesskab som ofte kan opstå gennem veteranbils- og amerikanerbil træf, er bilen dog alle pengene værd. En amerikaner bil er nemlig ikke bare dyre og mere eksklusiv end mange andre bilmærker og modeller, de er også sjovere.

Ford Thunderbird 6,4 convertible
Ford Thunderbird 6,4 convertible

Dansk Ford Thunderbird fra 1961 Sjælden chance for at blive den nye ejer af en utroligt flot og komplet restaureret Thunderbird convertible Bilen er dansk fra første registrering, og har derfor speedometer med kilometervisning - nok den eneste der findes! En god investering, der kun stiger i værdi. Veteran med meget billig forsikring og vægtafgift Den er total renoveret og nysynet med danske plader i 2020. (bilen er i en klar rød farve, selv om nogle billeder har et orange skær) Ring +45 FireNul 14 8786 og hør mere ! Der er lavet så meget og brugt mange penge på restaurering

2970 Hørsholm
349.000

Kilometer:
33.000
Årgang:
1961
Oprettet:
25-08-2021

Chevrolet Camaro 5,7 z28 van
Chevrolet Camaro 5,7 z28 van

Jeg har besluttet mig for at Camaroen må vider efter 7års sjov og ballade, Jeg købte bilen den 4 Januar 2014 hvor den hade kørt 108.000km og nu har den kørt 145.XXX km I 2015 ved 114.000km fik den skiftet gearkasse til en nyrenoveret pga 3 og 4 gearet røg i den gamle, Den der kom på er vist fra en årg 1996 som har 1 stik ben mindre hvilken indebære at Lockup ik virker på den men det har jeg kørt problemfrit med i 7.5år og 31.000km, Ud over det er den blevet tekstyl behandlet nogen gange igennem dens liv, Den har fået skiftet en masse ting løbende bla ny starter ved 121.675km Og forstærket gearkasse ophæng ved 122.730km, Den har justerbar panhard stang og kræftiger stræber arme og tårnstiver, Den har fået monteret anhænger træk for 2år siden hvor den må trække 450kg uden bremser og 680kg med bremser, Der sider 8.5x18 foran med 6mm mønster, 9.5x18 bag på med nye dæk til bag på, fælgene er desvære begyndt og slippe i klarlakken og de har os noget ir hist og her plus nogen kantstens kys, Førersædet har et lille hul og passager sædet har flere huller men bilen er jo tros alt os 25år gammel, Det er sidste år de leveret den med 5.7L LT1 motor som org yder 289hk, Der sider et par Edelbrok performer topstykker på som efter sigende skulle give 24hk og der er monteret en air foil i det dobbelte gas spjæld så luften Flower bedre som de påstår giver 7hk eller sådan noget og så sider der et K&N indsats filter i org luftfilter kassen og luftfilter kassen er modificeret så den kan få dobbelt så meget luft ind før filteret så den burde ihverfald have 320hk, Den er med Performance Axel GU5 som har 3.23 gear ratio isteden for 2.73 så den er oplyst til 0-100 på 6.3sek og 246kmt, Bilen har Cruise control og abs bremser og Tracktion control hvilken der efter sigende ik var så mange af dem der blev leveret med for bilen kostet 50.000kr ekstra hvis den hade det, Front klappen er en (ekstra org jern klap jeg fik fat i og fik skåret op og løftet 3" og de små falske luft indtag blev rykket/lavet 11cm smaller for ellers hade Cowl Hood'ens kant sidet oven i den og de blev samtidig lavet funktionale, Jeg har selvfølig stadig den org røde front klap og stå hvis man ik er til Cowl Hood, Der er monteret forlygter fra en Chevrolet c1500 så man rent faktisk kan se noget om aften isteden for de org lygter der lyste dårliger end en gammel nefa lygte på en cykel, Bilen er synet den 3-6-2022 Den står i 4200 slagelse, Ps..vægtafgiften er 3.890kr om året og forsikringen er Ca 4.100kr om året for ansvar og kasko for mit vedkommende ved telefonisk henvendelse skal det være imellem kl12 og 22

4200 Slagelse
124.999

Kilometer:
145.000
Årgang:
1997
Oprettet:
21-04-2021

Ford A Tudor
Ford A Tudor

Dejlig Ford A Tudor 1929 (dansk) lige til st gå til. Jeg må sande jeg ikke bliver færdig, pga sygdom og sælger mit næsten færdige projekt 2/3 færdig. Måske har du noget som holder syn i 2-4 år (bytte pris kr.45.000) Mange nye dele og færdige dele Forskærm kofangere sæder mm og glemt en masse Hvad skal laves: Bagskærme mangler at blive slebet ned Motor tjekket op (tørner rundt) Lys og ledninger Hvis man er æmsi så skal det ny dørplade nederst på begge sider og nye inderskærme bagerst, men kan sagtens du uden. Det mangler ingen stumper då er komplet, og med dansk historie på. Billederne er gamle. Står opstaldet i Køge Tlf.61716896

4600 Køge
40.000

Kilometer:
2
Årgang:
1929
Oprettet:
31-07-2020

Chevrolet C10 5,7 Shortbed
Chevrolet C10 5,7 Shortbed

Nysynet. Leveres i købers navn, prøvekørsel muligt ved at jeg køre, eller ved depotrum. Motor SBC 350, gear Th350, Mekanisk rigtig fin, alle bøsninger skiftet, ny stor alu køler, renoveret bagtøjet,  nye fælge med dæk, bremser, bremseforstærker, mm. har været ramme løftet i USA, samt motor renoveret, ekstra fælge og banan manifold/ udstødning kan medfølge.

4230 Skælskør
Solgt

Kilometer:
80.000
Årgang:
1972
Oprettet:
26-07-2021

GMC Anden 6,5
GMC Anden 6,5

Pæn og velkørende GMC Yukon XLT sælges, masser af udstyr blandt andet automatgear, servostyring, elektronisk 4-hjulstræk, el-ruder, el-spejle, el-bagklap, fjernbetjent centrallås, høj og lav justerbar rat, ind- og udvendig temperatur måler, aircondition, kompas i bakspejl og meget mere. Ikke ryger bil. Står næsten som ny indvendig. Kører og starter perfekt. Nysynet maj måned 2017. God og solid bil fra 97. 

7130 Juelsminde
90.000

Kilometer:
243.000
Årgang:
1997
Oprettet:
23-10-2017

Toyota Auris 1,5
Toyota Auris 1,5

Vogn • 5 døre • 5 sæder Kilometertal 122 tusind km Motor 1,6 L • Diesel Manuel / manuel transmission drev Front Bilen er i meget god stand. Bilen har en komplet historie af tjenester for Peugeot, den sidste service i 118.374 km nu er 122.xx km, så bilen blev købt umiddelbart efter den planlagte vedligeholdelse og kørte kun 2.000 km af vejen! 100% original kilometertal. Interiøret og karosseriet i perfekt stand, bilen er ikke poleret, motoren er ikke vasket, interiøret var ikke renseri, da det ikke var påkrævet ..... bilen er godt vedligeholdt og brugt meget omhyggeligt !!! Denne bil er perfekt <a href="https://vores-avis.dk/studenterkoersel-i-aalborg-bookes-allerede-nu/">studenterkørsel</a> Meget godt udstyr, 1,6 turbodiesel, gearkasse - 6., Meget rummeligt og funktionelt interiør, klimakontrol, stopstartfunktion (brændstofforbrug i området på 4 liter.), Elektriske spejle med opvarmning og autolagring, bageste parktronic, lys- og regnsensor, stor berøringsskærm, multiratt og meget mere. Bilen kræver ingen investeringer ... Betingelse Garage Opbevaring • service bog • Den første ejer • Do not bit • Jeg kan ikke male Sikkerhed Central låsning • Airbag (airbag) • ABS • Startspærre • ABD • ESP • Halogen -lygter • Servorul Comfort Power steering • E. vinduer • Onboard computer • Aircondition • Klima kontrol • Cruise kontrol • Parktronic • Opvarmede sæder • Sensor Rain • Sensor lyser • Multiwheel Andre Toning briller • Lang Base

8000 Aarhus
55.000

Kilometer:
120.000
Årgang:
2013
Oprettet:
19-04-2020

Chevrolet Ladvogn 5,7 C20
Chevrolet Ladvogn 5,7 C20

Reel Chevolet C20, kører og skifter fint, ingen rust, told og moms er betalt. Ingen afgift på guleplader. Overskuligt projekt

6300 Gråsten
89.000

Kilometer:
111.111
Årgang:
1977
Oprettet:
04-12-2021

Pontiac Grand Prix 7,5 sj
Pontiac Grand Prix 7,5 sj

Pontiac Grand Prix Model SJ årg. 1973. V8 7,5 liter. Total istandsat med bla. nyt sort læderindtræk, ny himmel, nyt vinyltag, ny udstødning, nye dæk etc. Ingen rust, alt er sandblæst og heloplakeret. (også bunden).Motor total renoveret (nye stempler,ventiler etc.) På DK plader. Seriøse bud modtages.

250.000

Kilometer:
1
Årgang:
1973
Oprettet:
04-05-2022

Rolls Royce Anden 6,0
Rolls Royce Anden 6,0

Esklusiv ROLLS ROYSE Silver Shadow fra 1976 står skarpt klar til ny ejer. Bilen er nysynet og har kun kørt 1.174 km. Ny lakeret Rolls Royse med lys lækker læderkabine til et vanvittige pris. Alt service er fortaget. - Pris 420.000 DKK og er til forhandling! For mere info kan jeg kontaktes på følgende: Direkte tel + 45 91930057 / +971561433508 Whatsapp + 45 31323112

2610 Rødovre
Byd

Kilometer:
1.174
Årgang:
1976
Oprettet:
15-07-2022

Uforpligtende købsbevis
Slå til, når du finder den rette bil, med et købsbevis fra Resurs Bank.
Ansøg om købsbevis nu

Bliv elitebilist fra dag 1.
Beregn din pris på 2 minutter og få et uforpligtigende tilbud.
Beregn