Kategori


Årgang


Kilometer


Biltype


Hestekræfter


Gearkasse


Farve


Brændstoftype


Mærke


Model


Udvalgt udstyr


Pris


Område


Annoncetype


AfstandBrugte Aston Martin DB9 til salg

På brugte Aston Martin DB9 på bilhandel 

Brugt Aston Martin DB9

Et kunstværk i sig selv. En brugt Aston Martin DB9 er en fantastisk smuk bil, der med garanti vil få de fleste til at tabe kæben ved synet. Den britiske luksusbil, der er efterfølgeren til DB7’eren, blev for første gang vist frem i offentligheden til Frankfurt Auto Show i 2003. Her var den et skuestykke uden lige og samlede en horde af tilskuere. En brugt Aston Martin DB9 er blandt andet designet af den danske bildesigner Henrik Fisker, der i dag er bosat i Los Angeles. Henrik Fisker har foruden Aston Martin været med til at designe biler for BMW og Tesla. DB9 er udover sit ydre en bil med saft og kraft, der kører til perfektion. På grund af sin ydeevne har Aston Martin Racing tilpasset bilen til motorsport og produceret Aston Martin DBR9, hvor ‘r’ står for ‘racing’.

Gennemført luksus og kvalitet

DB9 foregiver ikke at være noget, den ikke er. Hvor andre biler er lavet af materialer, der simulerer aluminium, består DB9’eren rent faktisk af aluminium. Dette skinner igennem i samtlige af bilens materialer, ydre såvel som indre. Aston Martin BD9 består alene af materialer af ren luksus, hvilket de færreste konkurrenter kan hamle op med. Det gennemførte håndværk og de luksuriøse materialer er dog også en del af Astons Martins DNA og forventes således af bilen. Dette stiller også krav til føreren af en Aston Martin DB9. Hvis man køber en en brugt Aston Martin, så er man Aston Martin. En brugt Aston Martin DB9 er altså langt mere end blot en bil.

Køb en brugt Aston Martin DB9

En Aston Martin DB9 er en showstopper, der samtidig kører til perfektion. Dette kan også ses på prisen, og bilen koster alt mellem to og seks millioner kroner. Aston Martin DB9 er imidlertid dén bil, man aldrig fortryder, man købte. Ønsker du at køre rundt i denne luksusbil, men ikke ligger inde med den slags penge, kan du heldigvis finde den brugt på siden her og spare mange penge på drømmebilen.

Aston Martin DB9 5,9 V12 Coupe
Aston Martin DB9 5,9 V12 Coupe

DANMARKS ABSOLUT BILLIGSTE DB9 FRA 2010: ATTRAKTIV FLEXLEASING 6 MDR. PRIVAT UDBETALING KUN 58.750 KR MDL. YDELSE KUN 5.975 KR DETTE ER SELVFØLGELIG INCL. MOMS RESTVÆRDI KUN 400.000 KR + MOMS “Prøv James Bonds firmabil” Alt i fabriksmonteret udstyr og fuld service historik fra Aston Martin i Geneve Schweiz. Den har netop fået stort service & inspektion, nye bremser, nye dæk, ny lofthimmel, nye benzinpumper mm. Netop serviceret for 75.000 kr så den er klar til foråret. Denne smukke superbil skal opleves.

5550 Langeskov
5.975

Kilometer:
69.000
Årgang:
2010
Oprettet:
27-04-2022

Uforpligtende købsbevis
Slå til, når du finder den rette bil, med et købsbevis fra Resurs Bank.
Ansøg om købsbevis nu

Bliv elitebilist fra dag 1.
Beregn din pris på 2 minutter og få et uforpligtigende tilbud.
Beregn