Spar penge i hverdagen, og få flere penge til bilen

Enhver ved, at det ikke er helt billigt at have en bil. Den koster mange penge at købe samt vedligeholde bilen, og pludselig kan der ske dyre skader. Men prisen for en bil er selvfølgelig det hele værd. Laver du nogle små justeringer i din hverdag, vil du faktisk kunne spare penge. Disse penge vil du efterfølgende kunne bruge på bilen i stedet for. Dette kan eksempelvis være til nye reservedele eller fedt gejl og lir. Uanset hvad du ønsker at bruge de sparede penge på, kan du her læse mere om, hvordan du kan spare penge i din hverdag.

Tjek dine forsikringer igennem

En udgiftspost, der automatisk trækkes fra kontoen i løbet af året, er forsikringerne. Det er essentielt, at man er godt forsikret, uanset om det gælder ulykke-, indbo-, bilforsikring eller a-kasse. Du bør tjekke dine forsikringer igennem minimum én gang om året, da der hurtigt kan være kommet nye forsikringsselskaber og priser til. Derudover kan nye fordele også være dukket op, som du er gået glip af. Tjek derfor gerne dine forsikringer igennem allerede i dag. Det er dog vigtigt at huske på, at prisen ikke må gå udover kvaliteten af forsikringerne. Det gælder altså både om at have en god og en billig forsikring. Find evt. den bedste a-kasse her, som viser dig de bedste a-kasser på markedet.

Læg et budget – og overhold det

Du har sikkert hørt det en masse gange før, men der er noget om snakken – lav et budget. Når du har fået et overblik over din økonomi og lagt i kasser, hvor meget du må bruge på hvad, er det mere overskueligt at holde en økonomisk god hverdag. Find ud af hvor meget du skal lægge til side til mad, faste udgifter og opsparing. Herefter kan du lægge et budget for, hvor mange penge du må bruge på sjov og ballade i diverse-posten. Det er selvfølgelig ikke nok blot at lægge et budget – du skal også overholde det.

Vælg en økonomisk bil

Spar en masse penge ved at vælge en økonomisk bil til husstanden. En økonomisk bil kan f.eks. være en bil, der kører langt på literen. Herved skal bilens tank ikke fyldes op lige så ofte, hvilket vil give gode besparelser i økonomien. Økonomiske biler er eksempelvis Honda Civic Tourer 1.6 i-DTEC, Seat Leon ST 1.6 TDI 110 Ecomotive og Skoda Octavia stationscar 1.6 TDI 110 Greenline. Disse biler kan eftersigende køre mellem 21-21,9 kilometer på literen.

Spar på vandet

Det sidste punkt, du kan spare penge på, er ved at spare på vandet. Dette gælder f.eks. daglige gøremål såsom opvask, vasketøj, bad, toiletbesøg, tandbørstning osv. Her er vandbesparende funktioner ideelle, hvor især vandbesparende brusere, vandhaner og toiletter gør underværker. Unikke teknologier gør det muligt for produkterne at reducere forbruget af vand og energi, uden at det går på kompromis med komforten. Når ens hårde hvidevarer automatisk sparer på vandet, vil det også være nemmere at spare penge på det, da man ikke selv aktivt skal huske på det i den travle hverdag.

Skriv en kommentar