Den gode bil fortjener det rigtige lir

Din bil er en del af dig. For mange er køretøjet på de fire hjul familiens højre hånd. Bilen giver frihed, muligheder og gør hverdagen lidt nemmere. Derfor skal din bil også være i top. Ikke blot skal bilen naturligvis tilfredsstille alle dine behov og de krav, din dagligdag sætter – bilen skal også have det rigtige udstyr, der gør køreturen til en behagelig og sikker oplevelse.

I denne guide hjælpes du til at finde de helt rigtige artikler, lir og sikkerhedsforanstaltninger til din bil, så du er sikker på at den ikke kun kører godt, men også er en fornøjelse at køre i. Rådene kan også bruges som en guideline til dit næste bilkøb, så du er sikker på, at du køber en bil med den rette mængde belejligt udstyr.

Komfortabelt

Komfort i din bil handler først og fremmest om, at atmosfæren er behagelig. Sørg for at udluftningssystemet fungerer optimalt. Der er ikke noget værre end en bil, der ikke vil nå en behagelig temperatur i sommerheden, fordi airconditionen er elendig – og endnu mere ubehageligt, når bilen ikke kan opvarmes i vintermånederne.

At bilen har nøglefri adgang, finder mange også komfortabelt, da det gør det nemmere at entrere dit køretøj for hele familien. Selvom det kan forekomme som en detalje, kan det lette mange situationer, at familien ikke skal vente på, at nøglen er i førerdøren, men blot skal trykke på knappen, der åbner bilen.

Sikkerhedsmæssigt

Der er en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger, der gør din bil mere egnet til hverdagen og mindsker risikoen for uheld. Din bil bør altid indeholde en sikkerhedstrekant, såvel som en sikkerhedsvest og et startkabel bør finde plads i bagagerummet.

Et Handsfree mobilsystem, hvor din telefon kan forbindes via Bluetooth, gør det både mere sikkert og praktisk lettere at modtage opkald, mens du kører bil. At du roder efter en ringende mobil, mens du kører, er ekstremt farligt – samtidigt med, at det er ganske ulovligt. Det betyder ikke, at det skal være umuligt at snakke i telefon, mens man kører.

Praktisk

Når opkaldene automatisk går over din Handsfree, tager du telefonen på sikker vis. Ligesom et Bluetooth-system i bilen er praktisk, er det også et ekstra plus for mange, at passageren kan spille sin egen musik over bilens højtaler.

Anhængertræk bag på bilen er for mange et must have, der gør bilen brugbar, når familien skal på campingferie eller på lossepladsen. Praktisk udstyr i bilen, der gør turen i bilen tæller også skraldeposer, tyggegummi og vandflasker.

Økonomisk

Tyggegummi og vand vælter nok ikke din økonomi. Men at installere et Bluetooth-system i hj kvalitet kan være en stor udgift for kontoren. Når du sørger for, at din bil er godt udstyret med det rigtige lir, investerer du i bilens værdi – og det kan være en kæmpe fordel ved eventuelt videresalg. Derfor kan du overveje at optage et mindre forbrugslån. Find et passede lån blandt de bedste forbrugslån på markedet, så du er sikker på at kunne højne værdien og brugervenligheden af din bil.

 

Skriv en kommentar